Het is

---Foto's en video's staan in de fotogalerij; kijk op de TABLET'S JBC's Toeragenda 2018 en/of Markten & Evenementen voor info van volgende ritten en/of evenementen!! ---Gerelateerde afbeelding

Bezoekers:

út Iejeuh!!

Sinds 2007

Reglementen van de Jister Brommer Club:

 

De Jister Brommerclub (hierna JBC) is een brommerclub en rijdt bromfietstoertochten en opentoer ritten in- en zonder clubverband. Echter, een ieder die meerijdt, JBC lid of geen JBC lid, die bij de JBC toertocht en/of opentoerrit van de JBC deel neemt, neemt individueel deel aan het verkeer.

 

Het bestuur noch leden van de JBC willen in geen enig opzicht aansprakelijk worden gesteld voor het (mee)rijden van een ander lid of individuele deelnemer(s).

 

Hierbij worden de deelnemers aan de JBC toertochten nog wel even op wat huisregels , aanwijzingen en op hun individuele verantwoordelijkheden gewezen:

 

  • Elke vorm van deelname aan de toertocht/brommerrit is geheel op eigen risico.
  • Eventuele schade bij de deelnemer(s) is dan ook voor eigen risico.
  • Iedereen dient zich aan de verkeersregels te houden, moet zijn/haar brommer verzekerd hebben en een gekeurde valhelm dragen.
  • De bromfiets moet in een deugdelijke staat verkeren, zodat deelname aan het verkeer veilig is.
  • Graag met een volle tank brandstof aan de start te verschijnen.
  • Voor de start van de toertocht is het wenselijk dat de minder snelle deelnemers/deelneemsters zich direct achter de voorrijder opstellen; deze is herkenbaar aan een reflecterend hesje.
  • Bij gevaar (opstakel, ander verkeer o.i.d.) de rest van de deelnemers waarschuwen d.m.v. armgebaren. Ook bij het veranderen van richting hand uitsteken.
  • Bij het afhaken van 1 of meerdere rijders dient z.s.m. melding te worden gemaakt bij de voorrijder. De laatste rijder stuurt iemand naar voren of doet dat zelf.
  • Niet onnodig inhalen en de voorrijder al helemaal niet voorbij rijden. De voorrijder bepaald namenlijk de route.
  • Er zijn nog meer regels te bedenken maar we gaan er vanuit dat iedere deelnemer zijn verantwoording voor en tijdens de rit, maar zeker ook na afloop naar huis kent.

 

Deelnemers die niet eens zijn met, hetzij niet kunnen, hetzij niet willen voldoen

aan bovenstaande worden dringend verzocht niet aan de JBC toerrit te beginnen,

of deze kan alsnog door het bestuur tijdens de toerrit gesommeerd worden de

toerrit te verlaten.

 

Wij wensen iedere deelnemer dan ook veel toerplezier toe!

 

Namens het bestuur van de JBC

Auto onderdelen plaatjes

Jister Brommer Club Ee © 2007 - 2017

Webdesign: De Webbeer

Mail to: jisterbrommerclub@gmail.com