Het is

Ingezonden Stuk..

From: Marcel en Lienka

Sent: Sunday, April 30, 2017 2:35 PM

To: siepie1963@kpnplanet.nl

Subject: Kreidler RMCS blauw metallic, goudkleurige Weiman velgen, chroom t stuk voorvork, blauwe vdo tellers, chromen brug etc etc.

 

Hallo Siep,

 

Afgelopen vrijdag heb ik je telefonisch gesproken.

 

Ik zal mij even voorstellen:

 

Ik ben Marcel Plat, geboren augustus 1965, woon in Bedum, opgegroeid in Haren waar ik veel op mijn blauw metallic Kreidler RMCS heb gereden.

 

Regelmatig zoek ik via google op “Kreidler RMC of RMC S en bij toeval kwam ik op jullie website terecht en wat schetste mijn verbazing, ik zag ineens mijn Kreidler van ruim 34 jaar geleden. Het kan haast niet zijn dat het hem niet is, er zitten kenmerken op wat alleen door mij was gedaan destijds.

 

Ik heb de Kreidler destijds (een wrak) gekocht bij Martini in de Stad Groningen. Hij was toen ongeveer twee jaar oud en had altijd bij een boer buiten gestaan en was helemaal origineel. Alleen het blokje zat vast en was volledig door roest aangetast. Voor mij een pracht project om er weer iets moois van te maken (zie foto 1). Na een jaar of twee drie heb ik de Kreidler voor 2.800,- gulden verkocht aan een zoon van Garage van Veldhuizen in Zuidlaren. Deze persoon was er uiterst voorzichtig mee en daarna heeft zijn broer de Kreidler overgenomen. Verder weet ik niet wat er met de Kreidler is gebeurt . . . .  Op foto 1 staat de Kreidler zoals ik hem heb verkocht (vlak voor de verkoop genomen).

 

Heel bijzonder dat na 35 jaar de brommer bijna onveranderd rond rijdt, meestal zijn ze gesloopt of in onderdelen rondzwervend. Wellicht een mooi stukje voor jullie website?

 

Graag zou ik de Kreidler weer eens willen zien als dat mag en kan.

 

Ikzelf ben op dit moment ook weer met een Kreidler bezig (zie foto 2 en 3), heb inmiddels meerder Kreidlers gemaakt en ook weer verkocht tot mijn spijt.

 

Ik hoor graag van je Siep.

 

Met vriendelijke groet,

 

Marcel Plat

06-233 401 86

   
Jister Brommer Club Ee © 2007 - 2021/ Webdesign: De Webbeer  /  Mail to: jisterbrommerclub@gmail.com