Het is

-₀₀₀₀₀₀-De Foto's en video's staan in de fotogalerij; Op de TABLET'S JBC's Toeragenda van 2020 en/of Markten & Evenementen voor info van volgende ritten en/of evenementen!!

De Bromnozem's


De brommernozem is een jaarlijkse terugkerende 'prijs' die bestaat uit een oorkonde en een wisselbeker.  Sommige JBC-leden hebben in een bromjaar soms wel heel erg veel pech...    Niet alleen brommerpech, maar ongelukjes en valpartijen worden hierin ook          meegenomen. Het kan zijn dat er in een jaar geen ongelukken of weinig pech voorkomt. Dan kan er ook zomaar iemand gekozen worden die bijvoorbeeld  'charismatische' eigenschappen heeft of bijvoorbeeld iemand die veel voor de club betekent. De prijs wordt niet twee maal aan dezelfde persoon uitgereikt.  De bromnozemprijs wordt altijd overhandigd tijdens de jaarvergadering aan een JBC-lid na een geheime stemmingsronde vooraf onder alle leden. Dit gebeurt al reeds in september tijdens de jaarlijkse BBQ .Fenny maakt de oorkonde's, en onze JBC voorzitter Siepie een passende tekst.

De oorkonde mag thuis worden opgehangen op een speciale plaats, de wisselbeker

is voor 1 jaar in/op de schou/vensterbank/kast/schuur/of in de kelder...Op de subpagina's  staan  de 'gelukkige' nozemwinnaars met   de oorkonde uitvergroot.

    út Iejeuhh!!

  
Jister Brommer Club Ee © 2007 - 2020/ Webdesign: De Webbeer  /  Mail to: jisterbrommerclub@gmail.com