Brommernozem 2018, Fokke van der Veen út de Harkema

Ondanks waarschuwingen van Ellie, zijn vrouw, kwam hij na 200 meter in de eerste bocht al in het nauw. Hij kon kiezen om zijn Honda in het front van een auto te boren, of een strike met 8 kliko's te scoren.

En de laatste keuze werd zijn uitvlucht, daarop was er een luide knal en alle kliko's vlogen door de lucht. Nadat de stofwolken waren opgetrokken zat Fokke met een pijnlijk gezicht in de ravage te mokken.


Fokke van der Veen, jij bent de brommernozem van 2018!


Tekst van de oorkonde:  Fokke van der Veen


Fokke de altijd goedlachse hokje bouwer is Zündapp man bij uitstek,maar sinds een tijdje heeft zijn voorliefde aan Honda ook geen gebrek. Als Fokke eenmaal op de brommer zit is hij 'Fol Fjoer', maar hij is wel zuinig op zijn brommers, want  "it hâld net altyd oer"..

Tijdens de weekendrit ging hij te snel uit de startblokken, en ja,

haastige spoed veroorzaakt ook in dit geval brokken.


 

Gelukkig bleef de schade beperkt, maar het duurde wel even voordat zijn gekrenkte ego dit had verwerkt. De rest van het weekend was Fokke vrij tam, nog constant onder de indruk van wat hem in de Harkema overkwam.


Maar na een geslaagde weekendrit en zonder verdere mankementen thuisgekomen,moest je wel weten dat de brommernozem van 2018 je niet kan worden ontnomen!! 


Gefeliciteerd!     Gekozen door de boys van de JBC.

  Bromnozem van 2018  Fokke van der Veen uit Harkema